VVS tjänster i Skellefteå

Inget jobb är för litet eller för stort för oss!
Kontakta oss för vad du än behöver hjälp med inom VVS
Hur kan vi hjälpa dig?

Vatten & Avlopp

Vi utför alla typer av VVS-arbeten i Skellefteå med omnjed, oavsett om det handlar om sanitet, värme, vatten, rörläggning eller projektering så är vi intresserade av att höra hur vi kan bistå er i ert projekt.

Rörservice

Våra tjänster involverar alla sorters rörservice, exempelvis installation och montering av tvättställ, WC / toalettstol, varmvattenberedare, duschvägg, blandare med mera.

Installationer

Vi hjälper dig att koppla in din diskmaskin, tvättmaskin och andra vitvaror för tvätt, disk och tork. Vi har stor erfarenhet av att dra rör, både i hemmiljöer för att installera till exempel diskmaskiner, tvättmaskiner, radiatorer, varmvattenberedare eller annan apparatur som kräver tillgång till vatten.

Vatten/ Avlopp

Vi har lång erfarenhet av att konstruera rörlösningar. Vi drar och konstruerar avlopps- och vattenkonstruktioner i såväl hemmiljö (som kök, duschar, badrum, tvättstugor…) som större nybyggnads- och renoveringsprojekt.
Rörfix i Skellefteå

Vi kan allt om vatten & avlopp

Vi erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett exakt prisförslag.
Ta kontakt