Hjälp med ditt värmesystem?

Vi hjälper dig med allt ifrån element och golvvärme till värmepumpar och värmepannor
Hur kan vi hjälpa dig?

Värme

Vi hjälper dig med ditt värmesystem. Allt ifrån element och golvvärme till värmepumpar och värmepannor. Går du i tankarna att installera berg- eller jordvärme? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med hela projektet.

Golvvärme

Det är vanligt att man väljer att installera golvvärme i samband med att man utför en renovering av ett kök, badrum eller en totalrenovering. Att installera vattenburen golvvärme är ekonomiskt om man ser över tid då driftskostnaderna är låga och livslängden lång, cirka 40 år.

Innan du installerar golvvärme kan det vara smart att rådfråga en rörmokare. Beroende på ditt hems förutsättningar kan golvvärme både höja och sänka dina uppvärmningskostnader. Vi hjälper dig såklart med rätt val av golvvärmesystem.

Installationer

Vi installerar alla typer av vattenburna värmesystem t.ex radiatorer, golvvärme, handdukstorkar och fläktkonvektorer.

Vi arbetar med de flesta varumärkena på marknaden men vi tar alltid pris och kvalitét i beaktning och rekommenderar de produkter som vi anser är mest lämpliga för arbetet som ska utföras.

Undrar ni över något så ta gärna kontakt, det kostar inget att fråga!

Rörentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar och kan hjälpa dig med en rad installationer, renovering samt reparering. Vi kan till exempel hjälpa dig installera värmepump, installera golvvärme och renovera om ditt badrum eller kök.

Om du planerar inför ett större renoveringsprojekt är du välkommen att fylla i vårt formulär på kontaktsidan eller kontakta oss via telefon.
Rörfix i Skellefteå

Vi kan allt om ditt värmesystem

Vi erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett exakt prisförslag.
Ta kontakt